DoodlesByS

Mijn naam is Serra de Vries. Op deze site kun je complete vachtverzorgingspakketten bestellen voor jouw (Australian) Labradoodle. Naast de labradoodle is het natuurlijk ook mogelijk om deze fijne pakketten en andere toebehoren te bestellen voor een andere viervoeter!

Waarom DoodlesByS

DoodlesByS is ontstaan doordat wij; Geldersedoodles, al een hele lange tijd fokken met Australian Labradoodles. De vraag van onze pupkopers naar bepaalde producten werd zo groot, dat ik dit zelf ben gaan verkopen. Wij weten als geen ander hoe je als best de vacht van de doodle moet onderhouden, vandaar dat wij gekomen zijn met de completen vachtverzorgingspakketten! Omdat ik het zo leuk vind om te doen en merk dat mensen erg blij zijn met het aanbod, ben ik compleet gaan uitbreiden en zo is DoodlesByS ontstaan.

De trimsalon

In 2022 ben ik begonnen met een trimcursus gespecialiseerd in de vacht van de Australian Labradoodle. In eerst instantie was het de bedoeling dat ik alleen onze eigen doodles ging trimmen. Maar na verschillende complimenten van buitenaf, heb ik mijn eigen trimsalon geopend. Als ervaren fokker weten wij als geen ander hoe de doodle eruit moet zien.

Plan nu je trimafspraak in, dit kan via het contactformulier of via onze Instagram pagina doodlesbys.nl

 

 

Geverifieerd door MonsterInsights