Jouw favoriete doodle trimsalon gevestigd in Didam.

DoodlesByS is een kleinschalige trimsalon, gespecialiseerd in het trimmen van de Australian Labradoodle. Ben jij op zoek naar een leuke doodle trimsalon gelegen in Didam? Dan is jouw doodle bij ons aan het goede adres. Ons werk stopt past wanneer zowel doodle als baasje tevreden zijn over de nieuwe coupe.

Werkwijze

DoodlesByS vindt het belangrijk dat de doodles de trimbehandeling goed ervaren met zo min mogelijk stress. Daarom zorgen wij er bij binnenkomst voordat de doodle zich goed kan acclimatiseren daarbij mogen ze de salon eerst verkennen.

Het is de bedoeling dat de klant de doodle brengt en na een kort afscheid weer weggaat. Wanneer de hond klaar is bellen wij de klant.

Trimbeurt

Elke trimbeurt is verschillend, je kunt jouw doodle het beste laten wennen op jonge leeftijd aan de trimsalon. Wij raden aan om vanaf 3 maanden zijn of haar eerste puppybeurtje in te plannen.

De doodle is in de loop der jaren erg geliefd geworden onder de mens. De hoofdreden hiervan is dat men geen losliggende haren in huis wil. De meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat er veel tijd in de vachtverzorging zit. Daarbij ben je zelf als eigenaar verantwoordelijk om je doodle elke 8 à 9 weken naar de trimsalon te brengen. Dit is het beste voor de vachtconditie van jouw labradoodle.

Wij geven graag advies zowel voordat de pup komt, tijdens maar zeker ook daarna!

Australian Labradoodle eindresultaat trimmen.
Geverifieerd door MonsterInsights