Jouw favoriete doodle trimsalon gevestigd in Didam.

DoodlesbyS is een kleinschalige trimsalon gelegen in Didam. Onze trimsalon is puur gespecialiseerd in het trimmen van de Australian Labradoodle. Ben jij op zoek naar een leuke trimsalon gelegen in Didam? Dan is jouw doodle bij ons aan het goede adres. Ons werk stopt past wanneer zowel de doodle als het baasje tevreden zijn over de nieuwe coupe.

Iedere doodle ontvangt bij ons een eigen specifieke behandeling waarbij er de tijd en ruimte wordt genomen. Zodat jouw doodle zich thuis voelt in trimsalon DoodlesbyS. Onze salon voorziet alle ruimte voor je doodle om tussen de was- en trimbehandelingen rond te kunnen rennen en te spelen.

We zijn daarom de gezelligste trimsalon in Didam!

Werkwijze

DoodlesByS vindt het belangrijk dat de doodles de trimbehandeling goed ervaren met zo min mogelijk stress. Daarom zorgen wij er bij binnenkomst voordat de doodle goed kan acclimatiseren daarbij mogen ze de salon eerst verkennen. Persoonlijke aandacht voor de doodle staat dan ook bij ons voorop. Wij maken tijd vrij om jouw doodle zo goed mogelijk te trimmen. Naast het trimmen vinden wij het ook erg belangrijk dat jouw doodle een leuke tijd bij ons heeft. Wij bieden jouw doodle genoeg rust, afleiding en natuurlijk een hondenkoekje.

Het is de bedoeling dat de klant de doodle brengt en na een kort afscheid weer weggaat. Wanneer de labradoodle klaar is bellen wij de klant.

Ook worden er before en after foto’s gemaakt van uw doodle om het resultaat goed te kunnen bekijken. Elke trimbeurt is verschillend, je kunt jouw doodle het beste laten wennen op jonge leeftijd aan de trimsalon. Wij raden aan om vanaf 3 maanden zijn of haar eerste puppybeurtje in te plannen.

Trimbeurt

Elke trimbeurt is verschillend, als eigenaar van een doodle weet je dat er veel tijd en toewijding nodig is voor de vachtverzorging. Niemand wil losse haren in huis hebben, dit is één van de redenen waarom dit ras zo geliefd is geworden bij de mensen. . Bij DoodlesByS nemen we graag de verantwoordelijkheid voor de vachtconditie van jouw labradoodle. We raden aan om je doodle elke 2 maanden naar onze trimsalon te brengen voor een optimaal resultaat.

Gemiddeld duurt een trimbehandeling bij DoodlesByS 3 uur. We streven ernaar om jouw doodle er prachtig uit te laten zien en ervoor te zorgen dat je als baasje tevreden bent. Met onze expertise en liefde voor doodles zorgen we ervoor dat jouw trouwe viervoeter stralend de deur uitloopt.

Als je op zoek bent naar een trimsalon in Didam waar jouw doodle met de beste zorg wordt behandeld, dan ben je bij DoodlesByS aan het juiste adres. Wij hebben de ervaring en kennis om de vacht van de doodle op de juiste manier te verzorgen en stylen. Wij hebben de vaardigheden om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Wat onderscheidt DoodlesbyS

Wat DoodlesByS onderscheidt, is onze toewijding aan het welzijn van jouw doodle. We begrijpen dat een bezoek aan de trimsalon stressvol kan zijn voor sommige honden. Daarom nemen we de tijd om jouw doodle op zijn gemak te stellen. Onze rustige en geduldige aanpak zorgt ervoor dat jouw doodle zich comfortabel voelt tijdens de behandeling.

Wij zorgen ervoor dat elk bezoek aan onze trimsalon een positieve ervaring is voor zowel jou als je doodle. We streven ernaar om een ontspannen en vriendelijke sfeer te creëren, waarin zowel jij als je doodle zich welkom voelen.

Dus, als je op zoek bent naar een trimsalon in Didam die gespecialiseerd is in doodles, dan nodigen we je uit om een afspraak te maken bij DoodlesByS. Laat ons de zorg dragen voor de vachtverzorging van je Australian Labradoodle, terwijl jij geniet van de tevreden glimlach op het gezicht van je trouwe viervoeter. Neem vandaag nog contact met ons op en geef je doodle de verzorging die hij verdient!

Advies en uitleg

Wij voorzien jou en jouw doodle graag van advies over de trimbehandeling van je doodle. Ook hebben wij tevens een assortiment aan producten speciaal voor de vachtverzorging voor jouw doodle. Voor vragen kun je ons altijd mailen info@doodlesbys.nl

Plan snel een trimafspraak in voor jouw doodle in de gezelligste trimsalon gelegen in Didam!

Geverifieerd door MonsterInsights