DoodlesbyS

Over ons

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van DoodlesbyS!

DoodlesbyS begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om de vacht van de (Australian) Labradoodle in topconditie te houden. Als ervaren fokkers (Geldersedoodles) van de Australian Labradoodle, weten we precies wat deze prachtige honden nodig hebben als het gaat om vachtverzorging. Daarom hebben we besloten om complete vachtverzorgingspakketten samen te stellen, zodat ook jij jouw geliefde doodle de beste verzorging kunt bieden.

Onze webshop is ontstaan uit vraag van onze pupkopers naar hoogwaardige vachtverzorgingsproducten en accessoires. We zijn gestart met het verkopen van deze producten en accessoires en al snel bleek dat er ook vraag was naar trimdiensten. In 2022 besloot Serra de Vries, eigenaar van DoodlesbyS, een trimcursus te volgen gespecialiseerd in de vacht van de Australian Labradoodle. Met haar opgedane kennis en ervaring opende ze de deuren van haar eigen trimsalon.

In onze knusse en gezellige trimsalon in Didam staat het welzijn van jouw doodle voorop. We begrijpen dat een bezoek aan de trimsalon voor sommige doodles stressvol kan zijn, daarom zorgen we voor een rustige en ontspannen omgeving waarin jouw doodle zich op zijn gemak kan voelen. Ons doel is om jouw hond niet alleen een prachtige verzorgde vacht te geven, maar ook een positieve ervaring.

Naast onze trimsalon bieden wij ook een breed scala aan vachtverzorgingsproducten en accessoires aan speciaal voor jouw doodle. Van borstels en kammen tot shampoos en conditioners, wij hebben alles wat je nodig hebt om de vacht van jouw doodle in optimale conditie te houden. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit, zodat je erop kunt vertrouwen dat je het beste voor jouw hond koopt.

Ben je op zoek naar professionele vachtverzorging voor jouw doodle in de omgeving van Didam? Breng dan een bezoek aan Trimsalon DoodlesbyS. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en geef jouw doodle de vachtverzorging die hij verdient. Bij DoodlesbyS zorgen we ervoor dat jouw doodle er niet alleen fantastisch uitziet, maar zich ook goed voelt.

Plan je afspraak door te mailen naar info@doodlesbys.nl of stuur een berichtje naar +31 6 18 69 70 72. 

Geverifieerd door MonsterInsights