Over ons

Eigenaar van webshop en trimsalon DoodlesbyS is Serra de Vries. Op de website DoodlesbyS kun je complete vachtverzorgingspakketten en andere producten bestellen voor jouw (Australian) Labradoodle. Naast de doodle is het natuurlijk ook mogelijk om de fijne pakketten en producten te bestellen voor een ander hondenras.

Ontstaan van DoodlesbyS

DoodlesbyS is ontstaan doordat wij: Geldersedoodles gelegen in Didam, al een hele lange tijd fokken met Australian Labradoodles. De vraag van onze pupkopers naar bepaalde producten werd zo groot, dat ik de producten zelf ben gaan verkopen. Wij als hondenfokker weten als geen ander hoe je als beste de vacht van de doodle moet onderhouden. Vandaar dat wij gekomen zijn met complete vachtverzorgingspakketten speciaal voor jouw doodle!

Trimsalon DoodlesbyS

Om dat de enorme liefde voor dit ras zo groot werd, is Serra begonnen met een trimcursus gespecialiseerd in de vacht van de Australian Labradoodle. In eerst instantie was het idee dat Serra alleen hun eigen doodles aan huis ging trimmen. Maar na verschillende complimenten van buitenaf, heeft Serra haar eigen trimsalon geopend in Didam.

Op de website DoodlesbyS is er informatie te vinden over de verschillende Australian Labradoodle maten, verschillende vachtverzorgingsproducten en andere producten maar ook is er informatie te vinden over de trimsalon en de verschillende behandelingen.

Wil jij jouw doodle laten trimmen in de knusse en gezellige trimsalon van DoodlesbyS? Plan dan nu je afspraak in door een berichtje te sturen naar +31 6 18 69 70 72 , info@doodlesbys.nl of stuur een berichtje op Instagram @doodlesbys.

Webshop eigenaar Serra de Vries

Geverifieerd door MonsterInsights