Nina Ottosson Treat tumble blauw geel

 11,95

Nina Ottosson Treat Tumble Blauw Geel

Ontdek eindeloos speelplezier met de Nina Ottosson Dog Treat Tumble! Dit hondenspel is perfect om de training van je trouwe viervoeter te beginnen. De bal kan worden gevuld met de favoriete brokjes van je hond, waarna je hem kunt uitdagen om te ontdekken hoe hij de brokjes uit de bal kan halen door ermee te rollen. Dit interactieve spel zal zowel jou als je hond urenlang vermaken en stimuleert zijn denkvermogen en probleemoplossend vermogen.

De Dog Treat Tumble is gemaakt van duurzaam kunststof en is verkrijgbaar in de kleuren geel en blauw. Met afmetingen van 10,5 x 10,5 x 10,5 cm (L x B x H) is het spel compact en gemakkelijk mee te nemen. Het weegt slechts 182 gram, waardoor het ook geschikt is voor kleinere hondenrassen.

Dit hondenspel heeft een moeilijkheids niveau van 1, wat het ideaal maakt voor beginners. Je hond zal snel leren hoe hij de bal moet bewegen om bij de heerlijke beloning binnenin te komen. Het stimuleert zijn natuurlijke instinct om te jagen en te ontdekken, terwijl hij tegelijkertijd beloond wordt met smakelijke traktaties.

Om ervoor te zorgen dat het spel van je hond altijd schoon en fris blijft, raden we aan om stromend warm water en een milde zeep te gebruiken om het spel te reinigen. Spoel het daarna grondig af met schoon water. Op deze manier behoudt het spel zijn kwaliteit en kun je keer op keer genieten van het spelen met je harige vriend.

Met de Nina Ottosson Dog Treat Tumble geef je je hond niet alleen een leuke uitdaging, maar versterk je ook de band tussen jullie beiden. Geniet samen van het leerproces en zie hoe je hond steeds behendiger wordt in het verkrijgen van zijn beloning. Waar wacht je nog op? Bestel nu de Treat Tumble en beleef samen ongekend veel speelplezier!

Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nina Ottosson Treat tumble blauw geel” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *