Voerbakken op standaard

 27,95

Voerbakken op standaard

Ben je op zoek naar een handige oplossing voor het voeden van je huisdier? Ontdek onze hoogwaardige H-standaard inclusief RVS voerbakken. Deze voerbakken op standaard zijn ontworpen om het voedingsproces voor je huisdier te optimaliseren.

Onze voerbakken op standaard zijn uitgerust met een verstelbare hoogte, waardoor ze geschikt zijn voor zowel kleine als grotere honden. De bakken hebben een diameter van 19 cm en een ruime inhoud van 1,8 liter, waardoor er voldoende voedsel in kan worden geplaatst. De roestvrijstalen constructie zorgt voor duurzaamheid en hygiëne.

Deze voerbakken op standaard zijn niet alleen functioneel, maar ook erg praktisch. Dankzij de verstelbare hoogte kun je de optimale voedingshoogte voor je huisdier bepalen, waardoor een betere spijsvertering wordt gestimuleerd. Bovendien is het metalen onderstel voorzien van noppen aan de onderzijde, waardoor het standaard stevig op zijn plaats blijft staan. De anti-slipvoetjes zorgen voor extra stabiliteit, zelfs op gladde vloeren.

Wacht niet langer en verbeter het voedingscomfort van je huisdier vandaag nog. Bestel nu onze voerbakken op standaard en geniet van de vele voordelen die ze bieden. Je huisdier zal je dankbaar zijn voor deze comfortabele en praktische voedingsoplossing.

Optimaliseer de voeding van je huisdier met onze hoogwaardige voerbakken op standaard. Bestel nu en profiteer van de verstelbare hoogte, duurzame roestvrijstalen constructie en anti-slipvoetjes. Verbeter de spijsvertering en het comfort van je huisdier met deze handige oplossing. Wacht niet langer en geef uw huisdier de beste voedingservaring mogelijk. Bestel vandaag nog onze voerbakken op standaard en zie het verschil dat het kan maken.

Extra informatie

  • Standaard met 2 eet- / drinkbakken.
  • De hoogte van de bakken is verstelbaar, dus geschikt voor kleine en grotere honden.
  • De bakken hebben een diameter van 19cm en een inhoud van 1,8 liter en zijn van roestvrij staal.
  • Afmeting van het metalen onderstel: 40x27cm en is voorzien van anti-slipvoetjes.

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voerbakken op standaard” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *